عوامل موثر بر تراکم کاشت مو
نتیجه کاشت مو زمانی لذتبخش است که فرد به تراکم بالایی دست پیدا کند و مناطقی که دچار طاسی شده به خوبی پوشش داده شود. به همین دلیل است که معمولا افراد برای انجام کاشت مو فقط به دنبال کاشت نیستند و میل دارند که در کنار کاشت به نتیجهای طبیعی و پرتراکم دست پیدا کنند. یکی از مهمترین عواملی که در میزان تراکم کاشت مو تاثیر میگذارد، کیفیت بانک موی فرد متقاضی است. به همین دلیل پزشکان تمام تلاش خود را میکنند که بالاترین تعداد گرافتهای ممکن را از ناحیه بانک مو استخراج کنند و آنها را بکارند. اما در برخی افراد متاسفانه بانک مو ظرفیت مناسبی ندارد و این قابلیت را ندارد که تامینکننده خوبی برای جبران موهای ریخته شده باشد.
از دیگر عوامل تاثیرگذار بر تراکم موها میتوانیم به تیم پزشکی اشاره کنیم. تجربه، مهارت و تخصص تیم پزشکی برای جدا کردن فولیکولها به شیوهای کاملا استاندارد و نگهداری آنها و در نهایت کاشت فولیکولها بسیار مهم است. هرچقدر تیم پزشکی در رابطه با این مراحل حرفهایتر عمل کند، گرافتهایی که برداشت میشوند از کیفیت بالاتری برخوردار هستند و در نهایت فولیکولهای بیشتری شانس کاشته شدن و رشد کردن را خواهند داشت.
کاشت مو یکی از عملهای زیبایی بسیار حساس است که باید با دقت بسیار بالایی انجام شود. لذا اگر تیم پزشکی در هر یک از مراحل کوتاهی یا سهلانگاری کنند، ممکن است فرد به نتیجه دلخواه خود در رابطه با تراکم موها دست پیدا نکند. هر یک از روشهای کاشت مو برای شرایط خاصی مناسب است، اگر شما میخواهید کاشت مو را با بالاترین تراکم ممکن انجام دهید، بهتر است برای انتخاب روش کاشت موی خود با پزشک به خوبی مشورت کنید.
برخی از روشها قابلیت کاشت با تراکم بالا را ندارند و حتما باید روشهایی انجام شود که این قابلیت را دارد. در ادامه بیشتر در مورد این تکنیکهای کاشت مو صحبت میکنیم.
روش های کاشت مو با تراکم بالا
به طور کلی روشهای کاشت مو به دو دسته تقسیمبندی میشوند. روش هایی که با استفاده از جراحی انجام میشوند و با درد و خونریزی همراه هستند و روش هایی که بدون جراحی انجام میشوند و معمولا دوران نقاهت بسیار کوتاهتری دارند. روشهای جراحی و غیرجراحی هر کدام دارای زیرمجموعهای از تکنیکها هستند که در ادامه با آنها آشنا میشویم.
روشهای کاشت مو (با جراحی)
روشهای کاشت مو که در آنها جراحی صورت میگیرد، ولی بالاترین تراکم کاشت مو را به شما هدیه می دهند، شامل موارد زیر هستند:
کاشت مو با روش FUT
در این روش کاشت مو در ناحیه بانک مو یک نوار از پوست سر جدا میشود که بعد از برداشت بخیه زده میشود. در کاشت مو به روش FUT معمولا یک جای زخم و اسکار در پشت سر باقی میماند. نواری که جدا میشود حاوی گرافتهایی است که دارای دو تا پنج فولیکول مو هستند. این گرافتها با بالاترین دقت ممکن توسط پزشک در محلهایی که از قبل آماده شده است، کاشته میشوند. یکی از مقرون بهصرفهترین روشهای کاشت مو ، روش FUT است؛ چون در یک روز با قیمتی مناسب، بیشترین میزان کاشت گرافت را به همراه دارد. در این روش گرافتهایی که از برش نواری بانک مو جدا میشوند، تعداد بسیار زیادی دارند. به همین دلیل در این روش، کاشت مو با تراکم بالا براحتی امکانپذیر است.
کاشت مو با روش سوپر ترکیبی
در این تکنیک کاشت مو، گرافتهای مورد نیاز با استفاده از روش FUT برداشته میشوند و در ادامه با استفاده از روش های غیرجراحی به حداکثر تراکم می رسیم. این تکنیک مخصوص کسانی است که طاسی شدیدی در نواحی سر آنها اتفاق افتاده است.
کاشت مو به روش سوپر ترکیبی این قابلیت را دارد که در یک جلسه، چیزی نزدیک به 5000 گرافت استخراج و کاشت شود. این رقم برای کاشت مو بینظیر است و میتواند تراکم بسیار مناسبی را برای افراد دارای طاسی شدید ایجاد کند. همچنین در روش سوپر ترکیبی، این امکان وجود دارد که با استفاده از روش BHT از دیگر نواحی بدن مثل موهای زیر ریش به عنوان بانک مو استفاده کرد. به همین دلیل افرادی که دارای بانک موی ضعیفی هستند، به راحتی با استفاده از این روش میتوانند به تراکم مناسب دست پیدا کنند.
روشهای کاشت مو با تراکم بالا (بدون جراحی)
در این قسمت با روشهای غیرجراحی که از تهاجم کمتری برخوردارند ولی تراکم مناسبی را ایجاد میکنند آشنا میشویم. در نظر داشته باشید که در روشهای غیرجراحی چون بیشتر مراحل با استفاده از ابزارها انجام میشوند احتمال بروز عوارض به شدت کاهش پیدا میکند و فرد میتواند با حاشیه امن بالاتری این جراحی حساس را انجام دهد.
کاشت مو به روش FUE
در کاشت مو به روش FUE هم این ابزارها هستند که حرف اول را میزنند. پزشکان با استفاده از ابزارهای حرفهای و دستی کاشت مویی باکیفیت را انجام میدهند. فولیکولها در هنگام کاشت و برداشت کمتر دچار آسیب میشوند. انعطافپذیر بودن پوست سر یکی از عوامل تعیینکننده نتیجه عمل است، اما این روش میتواند برای افرادی که دارای پوست سر سفتی هستند هم مناسب باشد. در کاشت مو به روش FUE چون تکنیک نگهداری فولیکولها در خارج از بدن بهتر است این امکان برای پزشک فراهم شده که گرافتهای بیشتری را خارج کند و به راحتی به تراکم مورد نیاز دست پیدا کند.
کاشت مو به روش SUT
از مهمترین ویژگیهای کاشت مو به روش SUT میتوانیم به حرفهای بودن ابزارهای مورد استفاده اشاره کنیم. پزشکان با استفاده از این روش و ابزارهای نوین آن اقدام به کاشت مو با کیفیت بسیار بالایی میکنند. مراحل کاشت مو در روش SUT با سرعت بسیار بالایی طی میشود؛ چون پزشکان با استفاده از میکروموتورهای اتوماتیک میتوانند طاسی سر را با سرعت بیشتری بپوشانند.
همانطور که اشاره کردیم ابزارهایی که در این روش مورد استفاده قرار میگیرند باعث میشوند که فولیکولهای مو با کمترین آسیب ممکن خارج شوند؛ به همین دلیل امکان این که فولیکولهای بیشتری سالم مانده و کاشت شوند، بیشتر است. در برخی افراد که بانک موی فوقالعاده خوبی دارند، این امکان برای پزشک جراح وجود دارد که تا 4000 هزار گرافت مو را برای فرد زیباجو پیوند بزند. نتیجهای که این روش به همراه دارد بسیار طبیعی است.
کاشت مو به روش میکروگرافت
در کاشت مو به روش میکروگرافت معمولا گرافتها بر اساس دو روش متفاوت برداشت میشوند. در روش اول از ابزارهای اتوماتیک که در سایز میکرون هستند استفاده میشود و در روش دوم اگر طاسی فرد زیاد باشد، با استفاده از روش تریکوفیتیک اسکارلت گرافتها برداشت میشوند. گرافتها بعد از اینکه استخراج شدند، در نواحی مورد نظر کاشته میشوند. در این روش علاوه بر اینکه مراحل با کمترین آسیب ممکن طی میشود، پزشک میتواند با استفاده از ابزارهای مخصوص تراکم قابل توجهی را ایجاد کند.
توصیه های قبل از کاشت مو
- معمولا پزشکان دو هفته قبل از عمل مصرف برخی داروهایی که باعث رقیق شدن خون میشوند را قطع میکنند؛ چون ممکن است این داروها در حین عمل فرد را دچار خونریزی شدید کنند.
- اگر به داروی خاصی حساسیت دارید یا پزشک استفاده از یک داروی خاص را برای شما ضروری میداند، بهتر است جراح کاشت موی خود را در جریان بگذارید تا شرایط در آینده قابل پیشبینی باشد.
- مصرف نیکوتین باعث تنگ شدن عروق خونی میشود و این اتفاق روی خونرسانی به سایر نقاط بدن تاثیر میگذارد و اکسیژنرسانی در سراسر بدن با مشکل مواجه میشود. از طرفی هم فولیکولهای مو برای سازگار شدن با محیط جدید، نیاز شدید به اکسژنرسانی و مواد مغذی دارند. سیگار کشیدن یا مصرف هرگونه مواد نیکوتیندار باعث می شود که این روند با چالش همراه شود و نتیجه منفی را به همراه داشته باشد.
- از مصرف مشروبات الکلی خودداری کنید، چون مشروبات الکلی باعث رقیق شدن خون میشوند و ممکن است در حین عمل جراحی خونریزی اتفاق بیفتد.
- روزی که میخواهید به کلینیک بروید، مو و پوست سر خود را به خوبی بشویید و با موهایی تمیز به کلینیک برای انجام عمل مراجعه کنید.
- لباسهایی راحت و گشاد بپوشید، ترجیحا لباس ها دکمهدار باشند تا در هنگام تعویض لباس هیچ اصطکاکی را با سر و قسمتهای کاشته شده ایجاد نکند.
- برای انجام این عمل نیازی به ناشتا بودن ندارید، پس بهتر است در روز عمل به خوبی صبحانه بخورید.
مراقبت های بعد از کاشت مو
- برای جلوگیری از ورمهایی که ممکن است ایجاد شود، میتوانید از کمپرس سرد استفاده کنید، البته باید دقت کنید که کمپرس یخ را روی پیشانی خود قرار دهید نه روی نواحی که فولیکولها استخراج یا کاشته شدهاند. اگر دچار سینوزیت هستید، بهتر است این کار را انجام ندهید. کمپرس را میتوانید هر نیم ساعت به مدت ۵ دقیقه روی پیشانی خود قرار دهید.
- بعد از کاشت مو بهتر است بالشت را به صورتی زیر سر خود قرار دهید که سر در حالت زاویه 30 درجه قرار بگیرد.
- برای باز کردن پانسمان بهتر است که به پزشک خود مراجعه کنید، اما اگر امکان مراجعه به پزشک را ندارید، بهتر است که طبق دستورالعمل پزشک پانسمان خود را باز کنید. در قدم اول کلاهی که به شکل توری روی سر قرار دارد (که اصطلاحا به آن سرجی فیکس میگویند) را بردارید. سپس پانسمانی که از ناحیه برداشت موها تا کاشت موها کشیده شده است را از کنار گوشها قیچی و جدا کنید. توصیه میکنیم که این کار را به آرامی انجام دهید. پانسمانهای باقی مانده را خیس کنید تا به راحتی از پوست سر جدا شوند.
- بعد از عمل مواد خوراکی حاوی ویتامین مصرف کنید. موادی که دارای ویتامین C هستند میتوانند بسیار مفید باشند، همچنین مصرف آناناس و پرتقال هم میتواند به کاهش التهاب کمک کند.
- برای شستشوی موهای خود بهتر است تا 48 ساعت صبر کنید و سپس به حمام بروید. از قرار گرفتن در محیطهایی مثل سونا و جکوزی خودداری کنید.
- بعد از عمل به خوبی استراحت کنید و از انجام ورزشهای سنگین که باعث تعریق زیاد میشود، خودداری کنید.
- در هنگام بیرون رفتن از منزل مراقب باشید که نور مستقیم خورشید روی موهای شما قرار نگیرد، حتما از کلاههای گشاد یا کلاههایی که پزشک تجویز کرده است استفاده کنید.
هزینه کاشت مو
هزینه کاشت مو معمولا یکی از بزرگترین دغدغههای افرادی است که میخواهند از این روش درمانی استفاده کنند؛ چون معمولا هزینه عمل زیبایی پایین نیست. برای تعیین هزینه کاشت مو معمولا پارامترهای متعددی در نظر گرفته میشود. از مهمترین عوامل تاثیرگذار میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- مهارت و تخصص جراح : همانطور که گفته شد برخی از روشهای کاشت مو با استفاده از ابزارهای خاصی انجام میشوند، به همین دلیل پزشکان برای استفاده از این ابزارهای حرفهای نیاز به تخصص و مهارت دارند. پزشکانی که تجربه دارند و با مهارت بسیار بالایی این ابزارها را به کار میگیرند، معمولا دستمزد بالاتری را برای انجام عمل دریافت میکنند.
- تجهیزات و امکانات کلینیک : هرچقدر کلینیکی که در آن کاشت مو انجام میدهید از امکانات و تجهیزات بالایی برخوردار باشد، متعاقبا هزینه بیشتری را برای ارائه خدمات خود دریافت میکند. کاشت مو در کلینیک خانه سفید تهران میتواند این اطمینان خاطر را برای شما ایجاد کند که ابزارها بسیار حرفهای هستند و عمل باکیفیت میشود.
- نوع انتخابی روش کاشت مو : همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، روشهای بسیار متنوعی برای کاشت مو ابداع شده است که هر کدام از آنها دارای ویژگی خاصی هستند. معمولا روشهایی که از ابزارهای بسیار حرفهای استفاده میکنند، هزینههای بیشتری را به نسبت روشهای معمولیتر شامل میشوند. هرچقدر تکنیک انتخابی شما جدیدتر و بهروزتر باشد، هزینه عمل بالاتر میرود.
- تعداد گرافتهای مورد نیاز برای برداشت : معمولا افرادی که دچار طاسی شدید هستند، گرافتهای زیادی را برای کاشت نیاز دارند. هرچقدر نیاز به برداشت تعداد بالایی از گرافتها باشد، مدت زمان عمل بیشتر طول میکشد و پزشک متخصص باید انرژی بیشتری را برای عمل صرف کند. پس هرچقدر وسعت طاسی بیشتر باشد و تعداد برداشت گرافتها بالا باشد، هزینه عمل نیز بیشتر میشود.
هزینه کاشت مو در کلینیک خانه سفید تهران (سال ۱۴۰۲) بین ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان می باشد.
کاشت مو به روش SUT چیست ؟ در تکنیک SUT، ابزارهایی کاملا اتوماتیک و یشرفته کار استخراج، جمع آوری، نگه داری و کاشت فولیکول ها را تحت نظارت جراح انجام می دهد. این دستگاه سرعت فرآیند کاشت را به طور...
عوامل موثر بر هزینه کاشت مو همانطور که میدانید کاشت مو به عنوان یکی از عملهای زیبایی شناخته میشود و بیمه هزینه آن را به عهده نمیگیرد. به همین دلیل تمامی افرادی که میخواهند عمل کاشت مو را انجام دهند،...
از چه سنی میتوان به کاشت مو فکر کرد؟ اصلیترین دلیل ریزش مو در سنین جوانی ژنتیک است. افرادی که پدر، برادر، عموها یا داییهای آنها در سنین جوانی موهای خود را از دست دادهاند احتمالا بیشتر از هر فرد...
امکان سنجی کاشت مو روی میکرواسکالپ سر با روی کار آمدن تکنیک میکرواسکالپ سر، افراد زیادی به فکر امتحان کردن آن افتادند. در این روش با استفاده از رنگدانهها، قسمتهای خالی سر، پرپشتتر نمایش داده میشوند. اما برخلاف تصور عموم...
کاشت مو در بیماران مبتلا به صرع انجام برخی آزمایشات قبل از کاشت مو در بیماران صرع ضروری است. آزمایشات تشخیصی در این دسته از بیماران به دو هدف انجام میشود. در گام اول باید علت اصلی ریزش مو شناسایی...