مقایسه روش FIT و FUT با ترکیبی
بر اساس نوع برداشت گرافت های مو از بانک مو، کاشت مو به سه دسته تقسیم می شود :
- کاشت مو به روش FIT : در کاشت مو به روش FIT کل سر تراشیده می شود و موها گرافت به گرافت (تارهای موی 1 تا 4 تایی که در یک محل با یکدیگر رشد کرده اند را گرافت مو گویند) به وسیله پانچ های حساسی از ناحیه دهنده مو (بانک مو) خارج شده و در محل مورد نظر کاشت می شود به این روش FIT یا FUE می گویند .
- کاشت مو به روش FUT : کاشت موی FUT به این صورت است که یک باریکه از پوست و مو به وسیله جراحی و با تیغ از پشت سر متقاضی کاشت مو برداشته می شود. این باریکه معمولا چیزی بین 1.5 تا دو سانتی متر می باشد. تعیین میزان قطر این باریکه به عواملی چون شلی و سفتی پوست سر ، مهارت جراح ، میزان موی مورد نیاز و .. بستگی دارد.
بعد از برش پوست سر، با میکروسکوپ و ابزارهای ظریف جراحی گرافت های مو از یکدیگر جدا شده و برای مدت کوتاهی در محل های استریل نگهداری می شود. هرچه نوار برداشت شده از بانک مو پهن تر باشد تعداد گرافت بیشتری برای کاشت خواهیم داشت. ولی باید توجه داشت که بعد از جراحی، پوست سر بدون تحمل فشار زیادی به هم رسیده و خط بخیه به جامانده پهن نباشد.
خط بخیه در روش FUT
خط بخیه که بعد از کاشت مو در محل برداشت باقی می ماند باعث حراس اکثریت از این روش می شود. استفاده از تکنیک FUT برای کسی که پوست سر آن ها قابلیت کشش ندارد کاملا غلط می باشد. با ذکر یک مثال این مسئله را برایتان روشن میکنیم : به عنوان مثال فردی متقاضی کاشت مو می باشد و پوست سر او قابلیت برداشت یک نوار 1.6 سانتی متری دارد.
اما پزشک ندانسته یا برای اینکه پوشش بهتری در قسمت خالی سر داشته باشد، نواری به قطر 2 سانتی متر برداشت می نماید غافل از اینکه بعد از برداشت نوار، برای بخیه زدن پوست سر مجبور می شود بیش از حد معمول پوست سر را بکشد. این کشش خط بخیه پهن و بدی را پشت سر بیمار بوجود می آورد. گاها دیده شده پهنای خط بخیه به 1 سانتی متر رسیده که اصلا زیبا و دلنشین نمی باشد.
کاشت مو به روش ترکیبی
سومین روشی که برای کاشت موها استفاده می شود برای افرادی است که طاسی سر آن ها شدید می باشد؛ یعنی موها از خط رویش تا حدود 20 سانتی متر عقب رفته و با یک روش نمی توان نتیجه مطلوبی از کاشت مو بدست آورد. برای اینگونه افراد از روش ترکیبی استفاده می شود. در کاشت مو به روش ترکیبی در یک جلسه هم بصورت FIT و هم FUT برداشت گرافت ها انجام می شود؛ در این روش بعد از برداشت نوار باریک مو از پشت سر از بالا و پایین قسمت برش خورده بصورت FIT گرافت های مو برداشت می شود. با این روش می توان در یک جلسه حدود 10 تا 12 هزار تار مو برداشت کرد.
بنابراین این فرضیه که در روش ترکیبی می توان به اندازه مجموع روش های FIT و FUT برداشت و کاشت انجام داد کاملا اشتباه می باشد چراکه برداشت بیش از حد مجاز از بانک مو باعث آسیب دیدن بانک مو و از بین رفتن آن می شود.
کاشت مو از ناحیه ریش
در این روش کاشت مو که تماما مشابه روش FIT می باشد، گرافت های مو از ناحیه ریش برداشت و در قسمتی از سر که دچار ریزش مو شده است کاشته می شوند. برای کسب اطلاعات کامل در مورد کاشت مو از ریش به سر به صفحه اختصاصی این مطلب مراجعه فرمایید.
کاشت مو به روش SUT چیست ؟ در تکنیک SUT، ابزارهایی کاملا اتوماتیک و یشرفته کار استخراج، جمع آوری، نگه داری و کاشت فولیکول ها را تحت نظارت جراح انجام می دهد. این دستگاه سرعت فرآیند کاشت را به طور...
عوامل موثر بر هزینه کاشت مو همانطور که میدانید کاشت مو به عنوان یکی از عملهای زیبایی شناخته میشود و بیمه هزینه آن را به عهده نمیگیرد. به همین دلیل تمامی افرادی که میخواهند عمل کاشت مو را انجام دهند،...
از چه سنی میتوان به کاشت مو فکر کرد؟ اصلیترین دلیل ریزش مو در سنین جوانی ژنتیک است. افرادی که پدر، برادر، عموها یا داییهای آنها در سنین جوانی موهای خود را از دست دادهاند احتمالا بیشتر از هر فرد...
امکان سنجی کاشت مو روی میکرواسکالپ سر با روی کار آمدن تکنیک میکرواسکالپ سر، افراد زیادی به فکر امتحان کردن آن افتادند. در این روش با استفاده از رنگدانهها، قسمتهای خالی سر، پرپشتتر نمایش داده میشوند. اما برخلاف تصور عموم...
کاشت مو در بیماران مبتلا به صرع انجام برخی آزمایشات قبل از کاشت مو در بیماران صرع ضروری است. آزمایشات تشخیصی در این دسته از بیماران به دو هدف انجام میشود. در گام اول باید علت اصلی ریزش مو شناسایی...