آیا تشکیل دلمه بعد از کاشت ابرو طبیعی است ؟
کاشت ابرو روشی است که در آن، فولیکول ها از قسمت پشت سر برداشته و در ناحیه اهدایی یعنی ابروها پیوند زده می شوند. زاویه کاشت به گونه ای انتخاب می شود که تفاوتی میان ابروهای کاشته شده و ابروهای طبیعی وجود نداشته باشد. کاملا طبیعی است که روند برداشت و کاشت گرافت ها، با آسیب های پوستی همراه باشد و زمانی که آسیبی در قسمتی از بدن اتفاق می افتد، سیستم ایمنی تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا به بهبود شرایط بپردازد که این مکانیسم خود می تواند با علائم یا عوارضی همراه باشد.
یکی از موارد شایعی که در تمام افراد بعد از کاشت ابرو دیده می شود، تشکیل دلمه است که همواره نگرانی هایی را برای افراد ایجاد می کند، اما ما با قطعیت به شما می گوییم که این عارضه هیچ گونه جای نگرانی ندارد. در واقع، هر زمان که دلمه را روی ابروها مشاهده کردید، این را بدانید که سیستم ایمنی بدن شما به خوبی واکنش نشان داده و روند ترمیم به خوبی در حال طی شدن است.
علت تشکیل دلمه بعد از کاشت ابرو
دلمه بعد از کاشت ابرو می تواند دلایل دیگری نیز داشته باشد، از جمله این که:
- تقربیا دو تا سه روز بعد از کاشت ابرو، ترشحات و مایعاتی از منافذ موجود در ناحیه گیرنده یا همان ابروها خارج می شود که این مایعات بعد از تخلیه شدن، خشک می شوند و می توانند تبدیل به پوسته و دلمه شوند.
- از دیگر دلایل تشکیل دلمه می توان به باز بودن کانال ها و رگ ها و خارج شدن خون اشاره کرد که این خون بعد از گذشت تقریبا ده روز خشک می شود و به صورت دلمه بر روی ابرو باقی خواهد ماند.
پیشگیری از بروز دلمهها
خوشبختانه بسیاری از عوارض کاشت ابرو، قابل پیشگیری هستند و به خوبی کنترل می شوند. دلمه های بعد از کاشت ابرو به این صورت است که شدت بروز آن در همه افراد به یک اندازه نیست و حتی ممکن است برخی افراد با این عارضه روبرو نشوند. با این حال، در نظر داشته باشید که روش ها و مراقبت هایی برای پیشگیری از تشکیل دلمه وجود دارد، از جمله این که:
- صورت خود را تنها با استفاده از شوینده های ملایم و بدون عطر بشویید.
- برای شستن صورت از آب ولرم استفاده کنید، چرا که آب داغ می تواند به گرافت ها آسیب بزند.
- از مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپیرین، ژلوفن و نوافن باید خودداری شود، چرا که این داروها احتمال خونریزی بعد از کاشت ابرو را افزایش داده و تشکیل دلمه تشدید خواهد یافت.
- بعد از کاشت در معرض نور خورشید قرار نگیرید، چرا که حرارت می تواند باعث خونریزی و تشکیل دلمه شود.
درمان دلمه های بعد از کاشت ابرو
درست است که تشکیل دلمه بعد از کاشت ابرو، جزئی از روند ترمیم و بهبودی است اما از آن جایی که ممکن است منجر به بروز علائمی مانند خارش ابروها بعد از کاشت شود، چندان خوشایند نیست و افراد به دنبال راهی برای رهایی از آن ها خواهند بود. در صورت مشاهده دلمه ها، نکات زیر را در نظر داشته باشید تا به ریزش و رفع سریع تر دلمه ها کمک شود:
- از کندن یا دستکاری دلمه ها جدا خودداری کنید و سعی کنید با استفاده از لوسیون، کرم و پماد های تجویز شده ابروها را مرطوب نگه دارید، چرا که اگر دلمه زودتر از موعد بریزد، این امکان وجود دارد که جای زخم و اسکار باقی بماند و قدرت رشد از گرافت ها گرفته شود و نتایج جراحی از بین برود.
- از روز دوم به بعد که اجازه شستن ابروها را دارید، این کار را با استفاده از آب و شامپو بچه انجام دهید و این نکته بسیار مهم را در نظر داشته باشید که ناخن ها نباید کوچک ترین تماسی را با گرافت ها داشته باشند.
- از خشک کردن زخم ها خودداری کنید، چرا که این کار می تواند باعث بروز خونریزی و تشدید تشکیل دلمه شود. بهتر است صبور باشید و اجازه دهید زخم ها به مرور زمان خشک شوند.
- رژیم غذایی مغذی و حاوی انواعی از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین، میوه و سبزیجات تازه داشته باشید و تا جایی که می توانید آب بنوشید تا سیستم ایمنی بدن تان تقویت شود و دوره نقاهت با سرعت بیشتری طی شود.
- داروهای تجویز شده توسط پزشک به خصوص آنتی بوتیک ها را طبق دستور مصرف کنید، تا جلوی بروز عوارضی مانند عفونت گرفته شود.
مراقبت های مهم بعد از کاشت ابرو
در کنار اقداماتی که به تسریع روند بهبود دلمه ها کمک می کنند، به دلیل این که گرافت ها بعد از کاشت ابرو در حساس ترین مرحله هستند و هرگونه آسیب به ابروها یا کنده شدن دلمه ها می تواند عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. لذا بهتر است یک سری نکات و مراقبت ها در این دوران در نظر گرفته شود تا به پیشگیری و رهایی از دلمه ها کمک شود. برخی مراقبت های بعد از کاشت ابرو عبارتند از :
- هیچ گونه فشاری نباید به ابروها و دلمه ها وارد شود و از خاراندن ابروها نیز باید خودداری شود.
- تا دو روز از شستن ابروها خودداری کنید و بعد از آن، اجازه دهید آب به آرامی روی ابروها ریخته شود و از چنگ زدن ابروها با ناخن خودداری کنید.
- از قرار گرفتن زیر نور مستقیم خورشید یا رفتن به محیط هایی مانند سونا و جکوزی باید خودداری شود و در صورتی که مجبور بودید در محیط بیرون قرار بگیرید، حتما از کلاه آفتابی استفاده کنید.
- در صورتی که پزشک باند در اخیتار شما قرار داد، حتما از آن استفاده کنید تا مراقبت بیشتری از ابروها و دلمه ها صورت بگیرد.
- از انجام فعالیت های بدنی و ورزش کردن به مدت حداقل ده روز خودداری کنید.
- از استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی خودداری کنید، چرا که این دو روند ترمیم و بهبودی را به تاخیر می اندازند و احتمال تشکیل دلمه را افزایش خواهند داد.
کاشت ابرو چیست؟ کاشت ابرو یک عمل زیبایی تخصصی است که به منظور درمان ریزش ابروها و جبران ابروهای از دست رفته انجام میشود. در کاشت ابرو از تکنیکهای کاشت مو برای بهبود تراکم ابروها استفاده میشود؛ با این تفاوت...
شناخت عوامل ریزش ابرو درک دقیق علل و عواملی که میتوانند منجر به ریزش ابروها شوند، اهمیت بالایی در تشخیص و انتخاب درمان مناسب دارد. عوامل مختلفی میتوانند موجب ریزش کامل یا بخشی از ابروها شوند، از جمله بیماریهای پوستی،...
کاشت ابرو به روش SUT چیست؟ کاشت ابرو به روش SUT را باید جزء جدیدترین تکنیکهای کاشت ابرو دانست که مراحلی شبیه روش SUT در کاشت موی طبیعی دارد. در این روش متخصصان با استفاده از دستگاههای مخصوص و مجهز،...
کاشت ابرو چیست؟ کاشت ابرو یک تکنیک اقتباس یافته از کاشت مو است که در آن از موهای طبیعی خود فرد برای درمان دائمی مشکلات ناشی از ریزش ابرو استفاده میکنند. کاشت ابرو یک روش دائمی، کم تهاجمی و پرکاربرد...
کاشت ابرو به روش FIT چیست؟ کاشت ابرو به روش FIT رایجترین تکنیک برای پیوند ابرو است، که برای طیف وسیعی از زیباجویان مناسب است. در این روش فولیکولهای مو به صورت مجزا از نواحی اهدا کننده به نواحی کم...