جراحی بینی گوشتی
جراحی بینی گوشتی یکی از جراحیهایی است که نیازمند دقت و حساسیت بسیار بالایی است. به همین دلیل معمولا توصیه میشود جراحی بینیهای گوشتی را نزد پزشکی ماهر و باتجربه انجام دهید. اگر جراحی بینی گوشتی درست انجام شود، نه تنها بینی فرم ظاهری بهتری به خود میگیرد، بلکه احتمال برگشتپذیری بینی به حالت قبل تقریبا صفر میشود. در مورد بینیهای گوشتی باور بسیار غلطی در میان مردم در رابطه با برگشتپذیری فرم بینی به حالت قبل وجود دارد. این موضوع افرادی را که دارای بینی گوشتی هستند بسیار ناامید میکند. اما اگر برای جراحی نزد پزشکی باتجربه مراجعه کنید، میتوانید تا حد زیادی یک جراحی دائمی را انجام دهید.
ویژگی های بینی گوشتی
بینی افراد بر اساس ضخامت پوست بینی به دو دسته بینی گوشتی و بینی استخوانی تقسیم میشوند. از مهمترین ویژگیهای بینی گوشتی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- ناحیه نوک بینی دارای پوست ضخیمی است.
- منافذ پوستی به راحتی قابل مشاهده هستند.
- عرض پرههای بینی دارای ضخامت است.
- نوک بینی نسبتا پهن و بزرگ است.
- پرههای بینی دارای ارتفاع هستند از نمای بغل و از زاویه روبرو قسمت تحتانی بینی دارای پهنای زیادی است.
یکی از مشکلات بینیهای گوشتی ضعیف و نازک بودن غضروفهای اسکلتی بینی است.
تکنیکهای جراحی
جراحی بینی گوشتی دارای حساسیت بسیار بالایی است. به همین دلیل در نحوه جراحی بینیهای استخوانی و بینیهای گوشتی تفاوت بسیار زیادی وجود دارد. هدف از جراحی بینی استخوانی از بین بردن قوز است، اما در بینیهای گوشتی هدف از جراحی تقویت اسکلت غضروفی بینی است که باعث می شود افتادگی نوک بینی برطرف شده و حالتی افتاده نداشته باشد.
علاوه بر موارد گفته شده، پزشک تلاش میکند که از پهنای بینی بکاهد. خوشبختانه بینیهای گوشتی را میتوان با تکنیکهای صحیح به شکلی مطلوب ترمیم کرد. به طور کلی در تمام جراحیهای بینی گوشتی باید اسکلت زیر بینی به دقت تقویت شود و لایه رویی به بهترین شکل ممکن روی اسکلت بینی قرار بگیرد.
قبل از تصمیمگیری برای انجام هر جراحی، نیاز است که از جوانب مختلف آن آگاه باشید. در ادامه بخشی از نکات مهم عمل جراحی بینی گوشتی را بررسی میکنیم.
- افراد دارای بینی گوشتی باید انتظار واقعبینانه و منطقی از جراحی بینی خود داشته باشند.
- افراد دارای بینی گوشتی، دارای اسکلت و اجزای درشتتری در صورت خود هستند. پس لازم است تغییرات بر اساس فرم صورت انجام شود.
معمولا بینیهای گوشتی دارای انواع و ویژگیهای بسیار متنوعی هستند. متاسفانه همه افراد با بینی گوشتی نمیتوانند از عمل جراحی نتیجه مطلوبی را به دست آورند. به همین دلیل توصیه میکنیم که اگر پزشک تذکر داد که بهتر است از انجام جراحی منصرف شوید، اصراری به انجام جراحی نداشته باشید. چون ممکن است مشکلات جبرانناپذیری در ظاهر بینی به وجود بیاید.
توصیه های قبل از جراحی بینی
- معمولا بعد از جراحی پزشکان توصیه میکنند که تا چند روز حمام نکنید، به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که قبل از جراحی حتما حمام بروید.
- 8 ساعت قبل از جراحی چیزی نخورید و ناشتا باشید.
- صبح روز عمل صبحانه نخورید و ناشتا باشید.
- بهتر است 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از ساعت تعیین شده برای جراحی در کلینیک حضور داشته باشید.
- حتما باید یک همراه دائم در کنار خود داشته باشید.
- خانمها بهتر است در روز عمل هیچگونه موارد آرایشی را روی پوست خود نداشته باشند. همچنین به آقایان توصیه میکنیم که ریش و سیبیل خود را برای جراحی در کوتاهترین حالت ممکن اصلاح کنند.
- اگر به مواد یا داروی خاصی حساسیت دارید، بهتر است پزشک را در جریان قرار دهید.
- بهتر است 14 روز قبل از جراحی از مصرف هرگونه دخانیات (مخصوصا سیگار و قلیان) و نوشیدنیهای الکلی پرهیز کنید.
- توصیه میکنیم که 14 روز قبل از عمل مصرف داروهای رقیقکننده خون مثل آسپرین را قطع کنید.
- اگر عمل جراحی مصادف با دو روز ابتدایی دوره ماهانه خانمها است، بهتر است که پزشک را در جریان قرار دهید.
- اگر پزشک مصرف داروی خاصی را برای شما ضروری میداند، بهتر است پزشک را از این موضوع مطلع کنید.
- حدالامکان در روز جراحی لباسهای گشاد و دکمهدار بپوشید.
مراقبتهای بعد از جراحی بینی
معمولا پزشکان برای کنترل عوارض جراحی بینیهای گوشتی و حساسیت بالای این مدل از بینیها توصیههای مراقبتی به مراجعان گوشزد میکنند. بهتر است به آنها توجه ویژهای داشته باشید تا دوران نقاهت را به راحتی طی کنید و با مشکل جدی روبرو نشوید.
از مهمترین نکات مراقبتی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- در روزهای اول بعد از جراحی اگر خونریزی به شکل خونابه و کم باشد طبیعی است، اما اگر خونریزی دارای غلظت و مقدار زیادی بود باید سریعا به پزشک مراجعه کنید.
- بعد از جراحی ممکن است تب کنید. اگر درجه تب شما کم باشد طبیعی است، اما اگر از 38 درجه بالاتر برود، باید حتما به پزشک برای بررسیهای بیشتر مراجعه کنید.
- ممکن است بعد از جراحی حالت تهوع و استفراغ داشته باشید که این هم جزو مواردی است که حتما باید پزشک در جریان قرار داشته باشد.
- تنفسهای سریع به صورتی که غیرطبیعی هستند باید سریعا به پزشک ارجاع داده شوند، همچنین ضربان قلب بالا میتواند نشانه جدی باشد. به همین دلیل بهتر است پزشک در جریان عوارض بعد از جراحی قرار بگیرد.
- در زمان استراحت بهتر است سر بالاتر از بدن قرار بگیرد. تا جایی که امکان دارد سر خود را بالا نگیرید.
- در دوران نقاهت باید تا 14 روز بعد از جراحی همچنان از مصرف داروهای رقیقکننده خون و دخانیات پرهیز کنید.
- در جلسات مشاوره بعد از جراحی که با پزشک تنظیم میشود شرکت کنید تا این امکان برای پزشک فراهم باشد که بینی شما را به صورت دقیق معاینه کند و در صورت وجود داشتن مشکل، آن را برطرف کند.
فراموش نکنید که عوارض احتمالی در هر فرد با شدت خاصی بروز میکند. خوشبختانه تمام عوارض به صورت موقتی ایجاد میشوند و بعد از مدتی به طور کامل از بین میروند. پس برای طی شدن دوران نقاهت لازم است که صبوری به خرج دهید.
هزینه جراحی بینی گوشتی
مهمترین عوامل موثر بر افزایش یا کاهش هزینه عمل بینی عبارت است از:
- میزان تخصص جراح،
- مدت زمان جراحی،
- نوع بینی تکنیک و روش جراحی،
- محل انجام جراحی،
- هزینه بی هوشی.
هزینه جراحی بینی گوشتی در کلینیک خانه سفید تهران بین ۲۰ تا ۳۵ میلیون تومان متغییر می باشد.
انواع فرم بینی انتخابی پیش از جراحی رینوپلاستی اگر شما هم احساس میکنید که از فرم بینی خود راضی نیستید و علاقه دارید که دست به جراحی آن بزنید، پس بهتر است در ابتدا انواع فرمهایی که میتوانید برای اصلاح...
سولاریوم و آفتاب گرفتن بعد از جراحی بینی نوری که از خورشید به ما می رسد، دارای امواج ماوراء بنفش است که زمانی که با پوست برخورد می کنند، آسیب هایی به سلول های سطحی وارد می شود و در...
علت آبریزش بینی بعد از عمل جراحی آبریزش بینی بعد از جراحی می تواند از عوارض خود عمل باشد که حالت موقتی است و علت اصلی بروز آن، تحریک و تورم مخاط بینی در طول جراحی می باشد که به...
خنده و گریه بعد از جراحی بینی نمی توان این انتظار را داشت که فرد بعد از جراحی، هیچ گونه تغییر حالتی در چهره خود نداشته باشد و توصیه پزشکان بر این است که حرکاتی مانند خندیدن یا گریه شدید...
قوز بینی چیست ؟ مشکل قوز بینی معمولاً به استخوان و غضروف پشت بینی مربوط میشود، اما دلیل اصلی قوز بینی در هر فردی متفاوت است. تشخیص علت قوز بینی بر عهده پزشک است، او پس از بررسی و معاینه...